Sorokins: Tādās situācijās tiešām gandrīz vai gribas būt laukumā un izbaudīt to procesu

Pirmo uzvaru Šveicē notiekošajā U-18 pasaules hokeja čempionātā vakardien izcīnīja Latvijas U-18 izlase, kas grupu turnīra pēdējā spēlē ar 1:0 (0:0, 0:0, 1:0) apspēlēja Norvēģijas vienaudžus un nodrošināja vietu ceturtdaļfinālā. Galvenais treneris Oļegs Sorokins izklāstīja savu viedokli par maču.

“Sajūtas, protams, ir fantastiskas. Tādās situācijās tiešām gandrīz vai gribas būt laukumā un izbaudīt to procesu. Čaļi tiešām nospēlēja fantastiski, mums bija pārsvars šajā spēlē, bija vairāki momenti, bet nācās gaidīt līdz spēles beigām, lai mēs izvirzītos vadībā. Manā trenera karjerā šī ir pirmā spēle, kad vinnēts ar 1:0, pat nezinu, vai spēlētāja karjerā bijusi tik svarīga spēle, kad uzvarēts ar 1:0. Liels paldies puišiem,” uzskatīja galvenais treneris.

“Šodien atskatījāmies uz pirmajām spēlēm un izskatījām mazākumu, cik agresīvi vajadzētu spēlēt un tas bija laikā un vietā. Pirmajā periodā bija gan vajadzīgi, gan nevajadzīgi noraidījumi, bet puiši izturēja un tas deva papildus stimulu,” par spēli nevienādos sastāvos izteicās Sorokins.

“Šodien puiši labi turējās pie spēles plāna, ripa netika lieki atstāta savā zonā, diezgan daudz ātru piespēļu ārā no zonas un puiši spēja pieturēt ripu pretinieku zonā, un radīt momentus,” par spēles plāna izpildi sprieda treneris.

“Mēs jau smējāmies, mums pret zviedriem ir divu uzvaru sērija, šī būs trešā spēle pēdējā gada laikā. Gribētos uzlikt uzsvaru uz to, ka varam to izdarīt. Viegli nebūs, zviedri ļoti pārliecinoši spēlē šajā čempionātā. Rīt atpūtīsimies, nedaudz ieiesim pirtī, rīta pusē varbūt puiši nedaudz arī izbaudīs ūdens priekus, viesnīcā ir baseins. Nedaudz atpūtīsimies, nākamajā dienā jau jādodas uz citu pilsētu un tur arī būs spēle ar Zviedrijas izlasi,” Sorokins atklāja savas domas par gaidāmo ceturtdaļfināla maču.

Mūsu jaunajiem hokejistiem ceturtdaļfinālā pretī stāsies Zviedrijas vienaudži.

Autors: Kārlis Grundmanis Avots: LHF

  • 5/5
    Bonuss
    ATGŪSTI 20€ NO SAVAS PIRMĀS LIKMES! 100% IEPAZĪŠANĀS ATMAKSA
  • 5/5
    Bonuss
    CASHBACK LĪDZ 100 EUR
  • 5/5
    Bonuss
    SAŅEM LĪDZ 50 EUR BEZRISKA LIKMES!
Komentāri (0)