2025. gada PČ rīkotāji: Spēļu grafiks visām izlasēm ir godīgs

2025. gada pasaules hokeja čempionāta ģenerālsekretārs un Stokholmas apakšgrupas izpilddirektors Tonijs Virins komentējis turnīra kalendāru.

Hokejaziņas jau vēstīja, ka šonedēļ tika publicēts 2025. gada pasaules čempionāta kalendārs.

Latvija izlase čempionātu sāks 10. maijā pret Franciju, otrā spēle 11. maijā būs pret Kanādu, 13. maijā jāspēlē ar Slovēniju, 14. maijā ar Zviedriju, 17. maijā ar Somiju, 18. maijā ar Slovākiju, bet apakšgrupas turnīrs 20. maijā tiks noslēgts ar maču pret Austriju.

Tikmēr B grupā Herningā spēlēs Somijas, Čehijas, ASV, Vācijas, Dānijas, Norvēģijas, Kazahstānas un Ungārijas valstsvienības.

“Esam centušies izveidot kalendāru, kas piesaistīs visus līdzjutējus, kuriem patīk hokejs un kuri nākamgad maijā apmeklēs Stokholmu un Herningu. Svarīgi, lai spēļu grafiks ir godīgs un visām izlasēm būtu iespēja parādīt savu labāko sniegumu.

Uzskatām, ka mums tas ir izdevies, un esam pilnībā pārliecināti, ka mūs visus sagaida pārsteidzošs turnīrs,” piebilda Virins.

2025. gada pasaules čempionāts norisināsies Zviedrijas pilsētā Stokholmā un Dānijas pilsētā Herningā. Tas notiks laika posmā no 9. līdz 25. maijam.

 

Autors: Mārtiņš Lācis Avots: IIHF

  • 5/5
    Bonuss
    ATGŪSTI 20€ NO SAVAS PIRMĀS LIKMES! 100% IEPAZĪŠANĀS ATMAKSA
  • 5/5
    Bonuss
    CASHBACK LĪDZ 100 EUR
  • 5/5
    Bonuss
    SAŅEM LĪDZ 50 EUR BEZRISKA LIKMES!
Komentāri (0)