Site icon Hokeja ziņas

Tralmaks realizē soda metienu; Zīlem milzīgs spēles laiks (VIDEO)

Eduards Tralmaks, hokejazinas.com

Eduards Tralmaks | Foto: Kladno "Rytiri"

Čehijas Ekstralīgā šovakar laukumā devās vairāki Latvijas hokejisti.

Uzbrucēja Eduarda Tralmaka pārstāvētā Kladno “Rytiri”, spēlējot viesos, bullīšos ar 3:2 (2:1, 0:0, 0:1, 0:0, 1:0) uzveica Liberecas “Bili Tygri”.

Tralmaks pirmās trešdaļas vidū realizēja soda metienu, panākot uz tablo 2:0.

Uzbrucējs 19 minūtēs un 25 sekundēs četrreiz apdraudēja sāncenšu cietokšņa drošību un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu ”+1”. Latvijas hokejists pēcspēles metienu sērijā nerealizēja savu bullīti.

Tralmaks sešās spēlēs guvis divus vārtus un izdarījis divas rezultatīvas piespēles.

“Rytiri” nākamo maču aizvadīs 1. oktobrī, plkst. 19:00 savā laukumā uzņemot Tršinecas “Ocelari”.

Brāļu Roberta un Riharda Bukartu pārstāvētā Vitkovices “Ridera” izbraukumā ar 4:2 (1:1, 2:0, 1:1) apspēlēja aizsargu Jāņa Jaka un Roberta Mamčica pārstāvēto Karlovi Varu “Energie”.

Roberts laukumā pavadīja 15 minūtes un 40 sekundes, kuru laikā izpildīja vienu metienu pa pretinieku vārtiem un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu ”-1”.

Tikmēr Rihards 18 minūtēs un 29 sekundēs atzīmējās ar negatīvu lietderības koeficientu ”-1”.

Roberts sešās spēlēs izcēlies ar vienu precīzu metienu un četrām rezultatīvām piespēlēm, bet Rihards sešos mačos nopelnījis četrus (2+2) punktus.

Jaks nospēlēja 21 minūti un 45 sekundes, trīsreiz apdraudot sāncenšu cietokšņa drošību un laukumu pametot ar negatīvu lietderības koeficientu ”-2”.

Savukārt Mamčics 21 minūtē un 24 sekundēs izdarīja trīs metienus, bloķēja vienu pretinieku mesto ripu, pielietoja vienu spēka paņēmienu un tika pie neitrāla lietderības koeficienta.

Jaks sešās spēlēs atdevis vienu rezultatīvu piespēli, bet Mamčics sešos mačos palicis bez punktiem.

Abām komandām nākamās spēles paredzētas 1. oktobrī. Bukartu pārstāvētā “Ridera” plkst. 18:30 savā laukumā uzņems “Mlada Boleslav”, bet Jaka un Mamčica pārstāvētā “Energie” plkst. 19:00 viesos tiksies ar Liberecas “Bili Tygri”.

Aizsarga Kristapa Zīles pārstāvētā Litvīnovas “Verva” izbraukumā ar 2:1 (1:0, 0:1, 1:0) pārspēja “Olomouc”.

Zīle laukumā pavadīja 27 minūtes (pārliecinoši lielākais spēles laiks komandā), izpildot trīs metienus un nopelnot negatīvu lietderības koeficientu ”-1”.

Aizsargs sešās spēlēs atzīmējies ar vienu precīzu metienu un trīs rezultatīvām piespēlēm.

Nākamo maču “Verva” aizvadīs 1. oktobrī, plkst. 18:30 mājās tiekoties ar Česke Budejovices “Motor”.

Savukārt aizsarga Ralfa Freiberga un uzbrucēja Oskara Batņas pārstāvētā Hradeckrāloves “Mountfield” viesos ar 1:4 (0:0, 1:1, 0:3) atzina Tršinecas “Ocelari” pārākumu.

Freibergs 19 minūtēs un 21 sekundē bloķēja trīs metienus un ieguva neitrālu lietderības koeficientu.

Tikmēr Batņa uz ledus atradās 15 minūtes un 13 sekundes, reizi apdraudot sāncenšu cietokšņa drošību, zaudējot divos no diviem iemetieniem un laukumu pametot ar neitrālu lietderības koeficientu.

Freibergs sešās spēlēs izcēlies ar divām rezultatīvām piespēlēm, bet Batņa sešos mačos palicis bez punktiem.

Nākamo spēli Freiberga un Batņas pārstāvētais klubs aizvadīs 1. oktobrī, plkst. 19:00 mājās tiekoties ar aizsarga Kristiāna Rubīna pārstāvēto Plzeņas “Škoda”.

Aizsarga Kristiāna Rubīna pārstāvētā Plzeņas “Škoda” savā laukumā ar 3:1 (0:0, 1:1, 2:0) pieveica Brno “Kometa”.

Rubīns 22 minūtēs un 56 sekundēs izpildīja vienu metienu, bloķēja piecus(!!!!!) metienus un ieguva neitrālu lietderības koeficientu.

Aizsargs sešās spēlēs guvis vienus vārtus un atdevis vienu rezultatīvu piespēli.

“Škoda” nākamo maču aizvadīs 1. oktobrī, plkst. 19:00, izbraukumā krustojot nūjas ar aizsarga Ralfa Freiberga un uzbrucēja Oskara Batņas pārstāvēto Hradeckrāloves “Mountfield”.

Exit mobile version