Mateiko un Bulāns rezultatīvi QMJHL mačā (VIDEO)

Aizvadītajā naktī Kvbekas junioru hokeja līgas (QMJHL) Latvijas uzbrucēja Ērika Mateiko pārstāvētā Sentdžonsas “Sea Dogs” komanda ar rezultātu 3:4 (1:1, 0:2, 2:1) mājās piekāpās Halifaksas “Mooseheads” vienībai.

Mateiko šajā spēlē atdeva rezultatīvu piespēli, vienu reizi meta pa vārtiem, uzvarēja piecus no 11 iemetieniem, kā arī laukumu pameta ar neitrālu lietderības koeficientu.

Šosezon Mateiko 59 spēlēs guvis 16 vārtus un atdevis 18 rezultatīvas piespēles, bet “Sea Dogs” ar 51 punktu 65 mačos ierindojas priekšpēdējā, devītajā vietā Austrumu konferencē.

Citā mačā Pētera Bulāna pārstāvētā Šikūtimī “Saguenéens” komanda ar rezultātu 4:3 (1:0, 0:2, 2:1, 1:0) mājās papildlaikā uzvarēja Rimūskī “Oceanic” vienību.

Bulāns šajā mačā atdeva rezultatīvu piespēli, piecas reizes meta pa vārtiem, un laukumu pameta ar negatīvu lietderības koeficientu “-2”.

Šosezon aizsargam 28 spēlēs pieci vārti un 11 piespēles. “Saguenéens” ar 68 punktiem 65 spēlēs atrodas piektajā vietā Austrumu konferencē.

Visbeidzot, Nika Feņenko pārstāvētā Bē-Komo “Drakkar” ar rezultātu 2:1 (1:1, 1:0, 0:0) viesos pārspēja Anrī Ravinska Bleinbilas-Buābriānas “Armada” vienību.

Feņenko šajā mačā septiņas reizes meta pa pretinieku vārtiem, izpildīja trīs spēka paņēmienus, kā arī pameta laukumu ar pozitīvu lietderības koeficientu “+2”.

Šajā sezonā Feņenko 53 spēlēs izcēlies ar sešiem vārtiem un 28 piespēlēm, bet “Drakkar” ar 61 punktu 65 cīņās ierindojas sestajā vietā Austrumu konferencē.

Ravinskis šajā spēlē piecas reizes meta pa vārtiem, izpildīja vienu spēka paņēmienu, kā arī pameta laukumu ar neitrālu lietderības koeficientu.

Šosezon Ravinskim 38mačos 11 vārti un deviņas piespēles, bet “Armada” ar 52 punktiem 65 spēlēs ierindojas priekšpēdējā, septītajā vietā Rietumu konferencē.

Autors: Kārlis Grundmanis

  • 5/5
    Bonuss
    ATGŪSTI 20€ NO SAVAS PIRMĀS LIKMES! 100% IEPAZĪŠANĀS ATMAKSA
  • 5/5
    Bonuss
    CASHBACK LĪDZ 100 EUR
  • 5/5
    Bonuss
    SAŅEM LĪDZ 50 EUR BEZRISKA LIKMES!
Komentāri (0)