2023. gada PČ biļetes varēs iegādāties ar loterijas starpniecību

Biļetes uz 2023. gada Pasaules hokeja čempionātu iepriekšpārdošanā no 15. oktobra būs pieejamas ar izlozes starpniecību, Latvijas hokeja federācijas (LHF) preses konferencē atklāja Rīgas apakšgrupas organizatoriskās komitejas vadītājs Edgars Buncis.

Uz katru spēli būs pieejamas ap sešiem tūkstošiem biļešu, kuras varēs iegādāties loterijas uzvarētāji. Katrs loterijas uzvarētājs varēs iegādāties līdz sešām biļetēm. Loterijas uzvarētāji biļetes varēs iegādāties no 28. oktobra līdz 4. novembrim, bet atlikušās biļetes varēs nopirkt visi, kas reģistrējušies loterijai. Līdz 12. oktobrim iespējams pieteikties izlozei. No 10. novembra būs pieejamas dienas biļetes, taču februārī un martā varēs iegādāties biļetes uz individuālām spēlēm.

Dienas biļetes varēs iegādāties par 95 eiro līdz 325 eiro, bet uz individuāliem mačiem biļetes maksās no 19 līdz 135 eiro. Dienas biļetes Latvijas izlases spēļu dienās maksās no 140 līdz 325 eiro.

Tāpat, nolemts, ka čempionāta talismans būs ezis Spaikijs, tāpat, kā 2021. gada Pasaules hokeja čempionātā Rīgā. Spaikijs būs talismans abās pilsētās. Čempionāta sauklis būs “We Live The Game”, jeb “Mēs Izdzīvojam Spēli”.

Apakšgrupu turnīrs Tamperes “Deck Arena” un Arēnā “Rīga” norisināsies no 12. maija līdz 23. maijam. Rīga uzņems arī divas ceturtdaļfināla spēles 25. maijā, bet divi ceturtdaļfināli, pusfināli un finālspēle norisināsies Tamperē.

Latvijai un Somijai čempionāta rīkošanas tiesības tika piešķirtas pēc Krievijas agresijas Ukrainā. 2023. gada čempionāts tika plānots Sanktpēterburgā. Nākamā gada turnīrs norisināsies no 2023. gada 12. maija līdz 28. maijam.

Autors: Kārlis Grundmanis Avots: LHF

  • 5/5
    Bonuss
    ATGŪSTI 20€ NO SAVAS PIRMĀS LIKMES! 100% IEPAZĪŠANĀS ATMAKSA
  • 5/5
    Bonuss
    CASHBACK LĪDZ 100 EUR
  • 5/5
    Bonuss
    SAŅEM LĪDZ 50 EUR BEZRISKA LIKMES!
Komentāri (0)