Site icon Hokeja ziņas

Balinskim 1+1 Čehijā, precīzs metiens arī Jakam un Čukstem (VIDEO)

Uvis Balinskis, hokejazinas.com

Uvis Jānis Balinskis | Foto: Jiri Princ

Šovakar Čehijas Ekstralīgas mačā Latvijas izlases aizsarga Kārļa Čukstes pārstāvētā Triņecas ”Ocelari” komanda ar rezultātu 8:0 (2:0, 4:0, 2:0) sagrāva Oskara Cibuļska un Kristapa Sotnieka Kladno “Rytiri” vienību.

Čukste nospēlēja 19 minūtes un 30 sekundes, guva vārtus, divreiz meta pa pretinieku vārtiem un laukumu pameta ar pozitīvu lietderības koeficientu “+3”.

Aizsargs šosezon 16 mačos Čehijas Ekstralīgā ir atzīmējies vieniem vārtiem ar vienu rezultatīvu piespēli.

Cibuļskis šajā spēlē 17 minūtēs un 27 sekundēs uz ledus pa vārtiem nemeta un laukumu pameta ar negatīvu lietderībās koeficientu “-1”. Sotniekam 15 minūtēs un 28 sekundēs negatīvs lietderības koeficients “-2”.

Cibuļskim šosezon 19 spēlēs divas piespēles, bet Sotniekam 19 mačos viena piespēle.

“Rytiri” ar 19 punktiem 19 spēlēs ierindojas pēdējā, 14. vietā Ekstralīgā, savukārt ”Ocelari” ar 16 spēlēs iegūtiem 27 punktiem atrodas piektajā pozīcijā.

Citā mačā Uvja Balinska pārstāvētā Liberecas “Bili Tygri” komanda viesos ar rezultātu 4:3 (1:2, 2:0, 0:1, 1:0) papildlaikā uzvarēja Plzeņas “Škoda” vienību.

Šajā mačā Balinskis 22 minūtēs un 19 sekundēs uz ledus izcēlās ar precīzu metienu un rezultatīvu piespēli, trīsreiz meta pa pretinieku vārtiem un laukumu pameta ar pozitīvu lietderības koeficientu “+1”. Balinskim šosezon 17 spēlēs septiņi vārti un septiņas piespēles.

“Bili Tygri” ar 25 punktiem 17 spēlēs ierindojas septītajā vietā Ekstralīgā.

Uzvaru izcīnīja arī Jāņa JakaKristapa Zīles un Ralfa Freiberga Litvīnovas “Verva”, kas savās mājās ar rezultātu 5:3 (1:1, 1:0, 3:2) pārspēja Karlovi Vari “Energie”.

Jaks 17 minūtēs un 25 sekundēs guva vārtus, septiņas reizes meta pa vārtiem un laukumu pameta ar neitrālu lietderības koeficientu. Zīlem 20 minūtēs un 51 sekundē divi metieni pa vārtiem un rezultatīva piespēle, kā arī pozitīvs lietderības koeficients “+3”. Freibergs desmit minūtēs un piecās sekundēs pa vārtiem nemeta un laukumu pameta ar pozitīvu lietderības koeficientu “+1”.

Jakam šosezon 19 spēlēs vārti un sešas piespēles, Zīlem 19 mačos divi vārti un deviņas piespēles, bet Freibergs desmit spēlēs izcēlies ar vienu piespēli.

“Verva” ar 21 punktu 19 spēlēs ierindojas 12. vietā Ekstralīgā.

Visbeidzot, Mārtiņa Dzierkala un Kristofera Binduļa Česke Budejovices “Motor” ar rezultātu 1:3 (0:1, 1:1, 0:1) piekāpās “Olomouc” vienībai.

Dzierkalam šajā spēlē 14 minūtēs un 48 sekundēs divi metieni pa pretinieku vārtiem, viens spēka paņēmiens un negatīvs lietderības koeficients “-1”. Bindulim 20 minūtēs un 38 sekundēs divi metieni, divas soda minūtes un neitrāls lietderības koeficients.

Dzierkalam šosezon 19 spēlēs trīs vārti un astoņas piespēles, bet Bindulim 19 spēlēs vieni vārti.

“Motor” ar 22 punktiem 19 spēlēs ierindojas 13. vietā Ekstralīgā.

Exit mobile version