Site icon Hokeja ziņas

Ravinskim 1+1 “Mestis” līgā, Homjakovam vārtu guvums (VIDEO)

Anrī Ravinskis, hokejazinas.com

Anrī Ravinskis | Foto: Imatras "Kettera"

Šovakar Somijas pēc spēka otrās hokeja līgas (Mestis) regulārās sezonas spēlē Latvijas hokejistu Artūra Karašas, Rinalda Vutkēviča un Artūra Homjakova pārstāvētā Kajānu “Hokki” komanda mājās ar rezultātu 1:4 (0:1, 0:1, 1:2) piekāpās Rovaniemi “RoKi” vienībai.

Karaša 17 minūtēs un vienā sekundē atdeva rezultatīvu piespēli, izdarīja trīs metienus pa vārtiem un atstāja laukumu ar negatīvu lietderības koeficientu “-1”.

Homjakovs 17 minūtēs un 50 sekundēs guva vārtus, divreiz meta pa vārtiem, uzvarēja 33,3% iemetienu un no ledus nokāpa ar negatīvu lietderības koeficientu “-1”.

Visbeidzot, Vutkēvičs šajā mačā nepiedalījās.

Homjakovs šosezon astoņās spēlēs nopelnījis vārtu guvumu un divas piespēles, Karašam septiņos mačos divi vārti un piespēle, bet Vutkēvičs septiņās cīņās ticis pie vienas piespēles.

Kajānu “Hokki” ar sešiem punktiem astoņās spēlēs ierindojas pēdējā, desmitajā vietā līgā.

Citā mačā Anrī Ravinska Imatras “Kettera” ar rezultātu 4:2 (0:0, 1:0, 0:2) viesos apspēlēja Vāntas “Kiekko”.

Ravinskis 20 minūtēs un 46 sekundēs guva vārtus, atdeva rezultatīvu piespēli, sešas (!) reizes meta pa pretinieku vārtiem un no ledus nokāpa ar negatīvu lietderības koeficientu “-1”.

Šajā sezonā Ravinskis 11 cīņās ticis pie trīs vārtiem un trim piespēlēm, bet “Kettera” ar 11 punktiem 11 spēlēs atrodas priekšpēdējā, devītajā pozīcijā “Mestis”.

Exit mobile version